תבשיל נקניקיות גבינה לארוחת בוקר
תבשיל נקניקיות גבינה לארוחת בוקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, פלפל, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. נסו תבשיל נקניקיות גבינה לארוחת בוקר, תבשיל תרד עם נקניק וגבינה, וארוחת בוקר זול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מפרקים את הבשר לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ, עד שהוא כבר לא ורוד ומתחיל להשחים, כ -10 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולתת לו להתקרר במשך 10 דקות.
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים עד שהם נשברים.
מוסיפים את החלב, החרדל, המלח והפלפל כדי לשלב.
מוסיפים את הנקניקיות השמורות, הלחם והגבינות ומערבבים לשלב.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. מכסים את המנה בניילון נצמד או בנייר אלומיניום ומקררים בין לילה.כאשר מוכן לאפות את התבשיל, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה באמצע. בינתיים, להסיר את התבשיל מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר.לחשוף את התבשיל ולאפות עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, על 45 עד 55 דקות.
הסר את המחבת למדף תיל ולתת לו להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה.