תבשיל סקווש חורף חריף עם שעועית פינטו ותירס נטול גלוטן, וטבעוני מרק. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שעועית פינטו, כוסברה טחונה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל סקווש חורף עם שעועית פינטו ותירס, שעועית פינטו צ'ילי עם תירס סקווש החורף, ו נזיד שעועית פינטו בישול איטי עם Jalapeño-כופתאות תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי גדול ולא מקל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הדלעת ואת הבצל, ומטגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
הוסף 1 כוס מים ואת 4 המרכיבים הבאים (1 כוס מים דרך צ ' יפוטלה); לכסות ולבשל 5 דקות.