תבשיל סקווש עם ציפוי פקאן פריך
תבשיל סקווש עם ציפוי פקאן פריך הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מושלם עבור סתיו. 86 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. גשו לסופר וקנו סקווש בלוט, חצי וחצי, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פשטידת "דלעת" קיצית עם ציפוי פקאן פריך (טבעוני), סוקוטש-תבשיל צ'דר עם ציפוי בייקון פריך, ו תבשיל בטטה בריא עם תוספת שיבולת שועל פריכה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
צולים את הצד החתוך של הדלעת כלפי מעלה על תבנית אפייה בתנור שחומם מראש עד שהבשר רך, כ-50 דקות.
מוציאים דלעת מהתנור ומצננים, ואז גורפים את הבשר לקערת ערבוב, או קערה של מעבד מזון.
בינתיים מכינים את התוספת על ידי ערבוב של 2 1/2 כפות חמאה בקערה עם הסוכר החום והקמח עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה את הפקאנים. מניחים בצד עד הצורך.
טמפרטורת התנור נמוכה ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ'.
מקציפים או מעבדים את הסקווש עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את הביצים, הסוכר הלבן, חצי וחצי, הווניל, המלח ו -2 1/2 כפות חמאה; מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. כף את התערובת לתבנית האפייה המוכנה.
מפזרים את תערובת ציפוי הסוכר החום מעל הדלעת.
אופים סקווש בתנור שחומם מראש עד ציפוי הוא חום בהיר, כ 40 דקות.