קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל עוף אבוקדו

תבשיל עוף אבוקדו
תבשיל עוף אבוקדו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם אטריות ביצים, חמאה, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר אבוקדו קליפורני, אנצ'ילדות עוף ואבוקדו ברוטב אבוקדו שמנת, וארוחת בוקר אבוקדו קליפורני עם תרד ובטטה.

הוראות

1
בסיר גדול ממיסים חמאה; מערבבים פנימה קמח ותבלינים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה חלב ושמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש.
3
ב 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה, שכבה עם מחצית מהאטריות, אבוקדו, עוף, רוטב לבן וגבינה. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות. לחשוף; אופים 5 דקות יותר או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman