תבשיל עוף במזלג ספרדי
המתכון ספרדית מזלג עוף תבשיל מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 348 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך בצל, מים, יוגורט דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. , שהוא מוצק. נסו תבשיל עוף ספרדי עם מנצ'גו פולנטה, תבשיל שעועית ספרדית, ו תבשיל כדורי בשר הודו ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב צ ' ילה ומים רותחים בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
מניחים צ ' ילה ומים במעבד מזון, ולעבד עד חלקה. כפית צ ' ילה טהורה לקערה קטנה; להפריש.
שלב סקווש, 2 כפיות שמן, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול; לזרוק היטב. מכסים ואופים ב 400 במשך 5 דקות.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל על עוף.
מחממים 2 כפיות שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים עוף ופטריות, ומטוגנים 5 דקות.
הסר תערובת עוף מחבת; להפריש.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, פלפלים ושום; מטוגנים 3 דקות.
להוסיף 1 כף צ ' ילה טהור, סקווש, תערובת עוף, נשאר 1/8 כפית מלח, נשאר 1/8 כפית פלפל, עגבניות, קישואים, קינמון, כמון, ו hominy; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים ביוגורט. מצקת תבשיל לתוך קערות בודדות; מפזרים כוסברה.
מגישים עם צ ' ילה pure נוסף, אם תרצה.
הערה: השף היידל מעדיף להגיש את התבשיל הזה בסבב שאור קטן וחלול.