תבשיל עוף ואורז II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 528 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 21 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם גבינת צ'דר, חמאה, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . מתכונים דומים: תבשיל עוף ואורז, תבשיל עוף ואורז, ו תבשיל עוף ואורז.
הוראות
1
בסיר גדול מרתיחים את העוף עם בצל, סלרי ועלי דפנה עד תום.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עוף שלם
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
תן לעוף להתקרר עד שתוכל להתמודד עם זה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
3
הסר בשר עוף מן העצמות לחתוך לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
בשר עוף
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בסיר מעל חום בינוני להמיס את החמאה. מערבבים את הקמח ומבשלים כ 1 דקה. מערבבים לאט את החלב הקר ואת ציר העוף ומבשלים תערובת עד עבה. מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
חמאה
גבינה
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
בקערה גדולה לשלב את העוף, אורז ופטריות יחד. מערבבים ברוטב הגבינה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב גבינה
פטריות
עוף שלם
אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מניחים תערובת בתבנית תבשיל 1 1/2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
8
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 30 דקות או עד תוסס.