תבשיל עוף ואורז של סבתה
תבשיל העוף ואורז של סבתה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . זה מושלם עבור סתיו. לכי לחנות וקחי מרק פטריות מוקרם, מים, מרק סלרי מוקרם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מאמו לחמניות קינמון, קציץ הבשר הצלוי של סבתה פרנקלין, ו עוגת התות של סבתה אמילי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). צד גריז ותחתית של תבשיל קדרה.
מערבבים עוף, מים, אורז, שמנת של מרק עוף, שמנת של מרק סלרי, וקרם של מרק פטריות יחד בצלחת תבשיל מוכן; מתבלים במלח ופלפל. מסדרים חמאה באופן שווה על החלק העליון של תערובת העוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהאורז רך והעוף מבושל דרך, 1 שעה עד 75 דקות. מגניב 15 דקות לפני ההגשה.