תבשיל עוף וגבינה מצופה ביסקוויט
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל עוף וגבינה מצופה ביסקוויט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם תירס הקרנל, קרם מרוכז של מרק עוף, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו תבשיל בקר מצופה ביסקוויט, תבשיל עגבניות עם ביסקוויט, ו תבשיל איטלקי מעוטר בביסקוויט (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. ב 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, לערבב עוף, תירס, מרק וגבינה.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק וחלב עם מזלג או חוט לטאטא עד צורות בצק רכות.
מניחים בצק על פני השטח מאובק עם תערובת ביסקוויק. ללוש 10 פעמים.
רול לתוך 7 1/2 אינץ 'עגול, 1/2 אינץ' עבה. עם 2 1/2 אינץ ' חותך עגול, לחתוך 6 ביסקוויטים.
אופים 20 עד 25 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב.