תבשיל עוף וולינגטון
אם יש לכם חצאי חזה עוף, מלח, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פשטידת עוף, אלה וולינגטון., עוף וולינגטון, ו עוף וולינגטון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים עוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, על 3 עד 4 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C). להפריש מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד; לחתוך לחתיכות.
מערבבים עוף, גבינת שמנת, פטריות, בצל ירוק, מלח ופלפל שחור יחד בקערה.
מניחים חלק מתערובת העוף על מרכז כל פיסת בצק ומקפלים את שלוש הפינות למעלה, ויוצרים כיס. קמצוץ קצוות לאטום.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -20 דקות.