קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

תבשיל עוף וולינגטון

תבשיל עוף וולינגטון
אם יש לכם חצאי חזה עוף, מלח, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פשטידת עוף, אלה וולינגטון., עוף וולינגטון, ו עוף וולינגטון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים עוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, על 3 עד 4 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C). להפריש מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד; לחתוך לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
3
מערבבים עוף, גבינת שמנת, פטריות, בצל ירוק, מלח ופלפל שחור יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
גבינת שמנתגבינת שמנת
בצל ירוקבצל ירוק
פטריותפטריות
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בצק רול סהר מתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
בצק רול סהרבצק רול סהר
5
מניחים חלק מתערובת העוף על מרכז כל פיסת בצק ומקפלים את שלוש הפינות למעלה, ויוצרים כיס. קמצוץ קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בצקבצק
6
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור