מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חצי עצמות חזה עוף,גרידת תפוז, שמן זית ורוטב דומדמניות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. נסו תבשיל עוף עם כופתאות הרבי, תבשיל עוף עם יין אדום, בשר חזיר ופלפלים, ו תבשיל ירקות עם כופתאות הרבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מתבלים את העוף במלח ופלפל שחור טחון טרי, ואז מעילים קלות בקצת מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים את השמן בתבשיל קדירה גדול ועמיד, בקבוצות, מחממים את העוף משני הצדדים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
4
הסר את העוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
להפחית את החום, להוסיף את הבצלים ואת lardons ולבשל במשך כ 5-8 דקות, כך שהם גולדן tinged.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את השום, ואז מפזרים את הקמח הרגיל ומבשלים 1 דקה, ערבוב כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שום גויה®
7
מוסיפים את הפטריות, עלי דפנה, רוטב דומדמניות וגרידת תפוז, ואז שופכים את היין האדום והמלאי ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להחזיר את העוף לתבשיל, ולוודא שהוא מכוסה היטב עם הנוזל. שים את המכסה ומבשל בתנור במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גב שומן חזיר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בעוד התבשיל מתבשל, הכינו את הכופתאות.
9
שים את הקמח העלאת עצמי, פירורי לחם, חרדל וחמאה במעבד מזון בליץ לעקביות פירור.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
10
מוסיפים את הקורנית, פטרוזיליה, ביצים ומלח ופלפל. בקצרה בליץ עד התערובת יוצרת בצק לח למדי. באמצעות ידיים מקורנות, לגלגל את הבצק לתוך 6 כדורים גדולים, אפילו בגודל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10 לחמניות לבנות
11
הסר את התבשיל מהתנור כאשר 30 דקות הוא למעלה ולהושיב את הכופתאות על גבי. פופ המכסה בחזרה על ולחזור לתנור במשך 20 דקות נוספות, עד התבשיל מבושל ואת הכופתאות התנפחו. כפית את העוף ורוטב על שש צלחות ומעל כל אחד עם כופתה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מגישים עם יין אדום עשיר, פירותי.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
13
אם אתה רוצה להשתמש תנור איטי, חום את העוף בקבוצות ולהעביר לסיר סיר הבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוסיף את הקמח, בצל, לארדונים, שום, פטריות, עלי דפנה, דומדמניות אדומות, גרידת תפוז, יין אדום ומניות, ועונה. לכסות ולבשל על גבוה במשך 4 שעות. הפוך את הכופתאות על פי שלב 4, ואז לשבת על גבי התבשיל לאחר 4 שעות. מבשלים עוד 1-2 שעות, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גב שומן חזיר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק