תבשיל עוף יווני (סטיפאדו)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עוף יווני (סטיפאדו). המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 328 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. לכו לחנות ותביאו יין, מלח ופלפל טחון, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-87 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סטיפאדו, הידוע גם כנזיד בשר יווני, תבשיל עוף יווני, ו תבשיל עוף יווני – Crockpot) - שומרי משקל 5 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את שאלוט, ומבשלים חשפו במשך 3 דקות עד רק במכרז.
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח, או לשטוף עם מים קרים במשך כמה דקות עד קר כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר שאלוט הם קרים, לנקז היטב, ולהניח בצד.
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בתנור הולנדי או בסיר גדול מעל חום בינוני עד שהשמן חם וחמאה נמסה ומבעבעת.
מוסיף את כל, בצלצלים חלוקים חתיכות עוף למחבת ומבשלים, הפיכת חתיכות עוף מעל עד כבר לא ורוד בפנים בצלצלים התרככו והפך שקוף, על 15 דקות. מערבבים את השום הקצוץ ומבשלים עוד 3 דקות, עד השום מתחיל להפוך זהב.
יוצקים יין אדום ורוטב עגבניות, ומוסיפים פטרוזיליה, מלח ופלפל, אורגנו ועלי דפנה.
יוצקים את ציר העוף על חתיכות העוף כדי לכסות, ומערבבים לשלב.
מבשלים את התבשיל, מכוסה, מעל חום בינוני נמוך במשך כ 50 דקות, עד שאלוט הם רכים והעוף הוא רך.