תבשיל עוף כפרי עם עגבניות, זיתים ויין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עוף כפרי עם עגבניות, זיתים, ויין אדום. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לך צלפים, עלי בזיליקום, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תבשיל עוף פשוט עם עגבניות וזיתים, פיקדילו קובני: תבשיל בקר טחון עם עגבניות זיתים וצימוקים, ו כרוב כפרי ונזיד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחימם מראש תנור ל 300 ° F.
מחממים שמן זית על חום בינוני בתנור הולנדי גדול עד מנצנץ.
מוסיפים עוף ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד אחד, על 4 דקות. מערבבים וממשיכים לבשל עד השחמה קלה על הצדדים הנותרים, על 3 דקות יותר.
מוסיפים בצל לסיר ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים זיתים שחורים, זיתים ירוקים וצלפים ומבשלים 1 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים עגבניות, יין אדום, עלי דפנה ובזיליקום.
מוסיפים 1 כפית מלח ועונה עם פלפל. להחזיר עוף לסיר ולהביא לרתיחה.
מכסים את הסיר ומעבירים לתנור. לבשל עד עוף הוא רך לחלוטין, על 2 שעות.
הסר את המכסה והמשיך לבשל במשך 15 דקות כדי להפחית קלות את נוזל הבישול. תיפטר מבזיליקום. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל לפי הצורך. מערבבים פטרוזיליה קצוצה או בזיליקום, שומר כמה לקישוט.
מגישים עם אורז, או מגניב ולאחסן במיכל אטום במקרר עד 3 ימים. לחמם לפני ההגשה.