תבשיל עוף עם במיה
תבשיל עוף עם במיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 811 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, בצל, במיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן דקלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בראוניז משולשות ללא שוקולד חלב כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל עוף ובמיה, נזיד הבמיה של נאג'ואה, ו תבשיל במיה (מתכון ערבי).
הוראות
מסדרים עוף בשכבה 1 על מגש, ואז מפזרים מלח ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
בעוד עוף עומד, עגבניות דופק עם המיץ שלהם במעבד מזון עד קצוץ דק.
מערבבים מים לתוך רסק עגבניות בקערה קטנה עד חלקה.
מחממים שמן במחבת כבדה של 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז עוף חום, ללא צפיפות, ב 3 או 4 קבוצות, מתהפך מדי פעם, עד זהב, כ 6 דקות לכל אצווה.
העברה עם מלקחיים כמו השחמה לסיר כבד 6-7 ליטר.
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן ממחבת, ולאחר מכן להוסיף בצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות הם זהובים, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים בצל, עגבניות קצוצות, תערובת רסק עגבניות, רסק שום, וקיין עוף בסיר.
לטאטא יחד חמאת בוטנים מרק 1 כוס בקערה עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף עוף יחד עם הנותרים 3/4 מרק כוס, ערבוב לשלב היטב (עוף לא יהיה מכוסה לחלוטין עם נוזל). מביאים לרתיחה, חשופים, ואז להפחית חום ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם (כדי למנוע דבק), עד העוף הוא רך מאוד, 25 עד 30 דקות.
מקלפים בטטה וחותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'. מערבבים לתוך תבשיל יחד עם במיה, ואז מבשלים, מכוסה, עד תפוחי אדמה הוא רך אבל לא מתפרק, 10 עד 12 דקות.
תבשיל עוף, ללא בטטה במיה, ניתן לעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם תבשיל לפני שתמשיך עם מתכון.