תבשיל עוף עם כופתאות פטרוזיליה
תבשיל עוף עם כופתאות פטרוזיליה דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 464 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה מצוין. מתכונים דומים: תבשיל עוף וכופתאות, תבשיל עוף מוקרם עם כופתאות, ו תבשיל עוף עם כופתאות קלאסיות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר מלאי גדול או תנור הולנדי מעל חום גבוה בינוני, מוסיפים את השמן.
מוסיפים את הבצל והגזר וקמח במשך 1 דקה.
מוסיפים את העוף ומבשלים רק עד שהעוף מתחיל להשחים, אבל הוא לא מבושל דרך.
מוסיפים את הפטריות, אפונה, ו 1/4 כפית מלח ומערבבים לשלב.
מוסיף את מרק העוף ולהגדיר מחבת על חום גבוה. מביאים לרתיחה.
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, פטרוזיליה, 1/4 כפית מלח ופלפל.
מוסיפים חלב חמאה ושמן ומערבבים במזלג עד שהתערובת מתאחדת. באמצעות כף גדולה או כף גלידה קטנה, טיפה 8 גודל כדור גולף (עובש עם הידיים, במידת הצורך) כופתאות לתוך נוזל רותח. מכסה פאן ומבשלים 5 דקות (לא מציץ!), עד כופתאות מנופחות ומבושלות דרך.