תבשיל עוף, שרימפס ונקניקיות וסלט חי עם ויניגרט שקדים קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף, שרימפס ונזיד נקניק סלט אנדיב עם רוטב שקדים קלוי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1260 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 69 גרם שומן. אם יש לך זיתים, שמן זית, ציר עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו סלט שרימפס בטעם תות-שקדים עם ויניגרט תפוז דם, נקניק מעושן, עוף ונזיד שרימפס, ו סלט אנדיב עם אגוזים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטגן נקניק בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני עד חום.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מעבירים לקערה גדולה. עוף העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף לסיר ומבשל עד השחמה, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים עוף לקערה עם נקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את כל אבל 1 כפות טפטוף מחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בצל ופלפל פעמון לסיר ומוסיפים עד חום זהוב רך וקליל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים שום, אורגנו, טימין ופפריקה וקמח 2 דקות. להחזיר נקניק, עוף וכל מיצים שנצברו סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים עגבניות עם המיצים שלהם, מרק עוף ויין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים עד העוף מבושל דרך. לחשוף סיר, להוסיף זיתים ומבשלים עד העוף הוא רך מאוד ונוזל מצטמצם רוטב דק, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים שרימפס ומבשלים 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.