קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

תבשיל עוף, שרימפס ונקניקיות וסלט חי עם ויניגרט שקדים קלוי

תבשיל עוף, שרימפס ונקניקיות וסלט חי עם ויניגרט שקדים קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף, שרימפס ונזיד נקניק סלט אנדיב עם רוטב שקדים קלוי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1260 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 69 גרם שומן. אם יש לך זיתים, שמן זית, ציר עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו סלט שרימפס בטעם תות-שקדים עם ויניגרט תפוז דם, נקניק מעושן, עוף ונזיד שרימפס, ו סלט אנדיב עם אגוזים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטגן נקניק בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני עד חום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מעבירים לקערה גדולה. עוף העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף לסיר ומבשל עד השחמה, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מעבירים עוף לקערה עם נקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את כל אבל 1 כפות טפטוף מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בצל ופלפל פעמון לסיר ומוסיפים עד חום זהוב רך וקליל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים שום, אורגנו, טימין ופפריקה וקמח 2 דקות. להחזיר נקניק, עוף וכל מיצים שנצברו סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים עגבניות עם המיצים שלהם, מרק עוף ויין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים עד העוף מבושל דרך. לחשוף סיר, להוסיף זיתים ומבשלים עד העוף הוא רך מאוד ונוזל מצטמצם רוטב דק, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים שרימפס ומבשלים 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10
מגישים עם לחם צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
11
מקציפים שאלוט וחומץ בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. בהדרגה להקציף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
להקציף בשקדים. עונה מחדש עם מלח ופלפל. לזרוק אנדיב בקערה גדולה עם מספיק רוטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניקיות andouille, לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' סיבוביםנקניקיות andouille, לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' סיבובים794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביות, עם המיץ שלהםעגבניות חתוכות לקוביות, עם המיץ שלהם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)4פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות1בצל צהוב בינוני, קצוץbite-size pieces curly endivebite-size pieces curly endive2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1כיכרלחם צרפתילחם צרפתי12 כפיות אבקת שוםטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ2largesפלפל ירוק, חתוך לקוביותפלפל ירוק, חתוך לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים ירוקים פרוסיםזיתים ירוקים פרוסים43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק12 כפיות אבקת שוםאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ12 כפיות אבקת שוםפפריקה ספרדיתפפריקה ספרדית1כף. חומץ ביין אדוםפלפל אדום, חתוך לקוביותפלפל אדום, חתוך לקוביות4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שוםשאלוט טחוןשאלוט טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ שריחומץ שרי8largesשרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים שלמים, קלויים וקצוצים דקשקדים שלמים, קלויים וקצוצים דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.