תבשיל פולנטה ופטריות מוערמים
תבשיל polentan ופטריות מוערמים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 786 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פולנטה גסה, פטריות פורצ'יני, מלח ופלפל גס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל פטריות ומרסלה עם קרום פולנטה, לזניה מוערמת פטריות פורטבלו, ו עוף צלוי אנצ'ילדה Suizas תבשיל מוערם.
הוראות
מחממים 5 כוסות של ציר העוף בסיר לרתיחה נמוכה; מוסיפים את הפולנטה ומתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום להתבשל ולבשל, ערבוב והוספת מלאי נוסף לפי הצורך כדי לשמור על התערובת רופפת, עד מעובה ורך, 40 עד 45 דקות. מערבבים ב 2 כפות של החמאה, יוצקים את הפולנטה על גיליונות אפייה nonstick (1 גדול או 2 קטן), להפיץ לתוך 1/4 - עד 1/2 אינץ ' עבה אפילו שכבה להתקרר לחלוטין.
חותכים לצורות מלבניות כדי להסיר בקלות עבור שכבות.
מכסים את porcinis המיובש עם מלאי עוף 1 כוס הנותרים ומי כוס 1/2 בסיר קטן; להביא לרתיחה ומבשלים reconstitute.
הסר את הפטריות הרכות וקוצצים. שמור את הפטריות והנוזל שלהם.
מחממים את EVOO במחבת גדולה, עמוקה.
מוסיפים את הפטריות הטריות ומבשלים עד כהה ומכרז, כ -15 דקות.
מוסיפים את הקורנית ואת שאלוט, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, במשך 2 עד 3 דקות. Deglaze המחבת עם היין.
מוסיפים את המניה ואת porcinis עם חלק מהנוזל שלהם (להיזהר להימנע מכל חצץ) ולהפחית את החום לנמוך.
כדי להפוך את bechamel, להמיס את הנותרים 4 כפות חמאה בסיר, להוסיף את השום מערבולת דקה או שתיים.
לטאטא בקמח ומבשלים 1 דקה.
לטאטא בחלב, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים עד מעובה.
מניחים שכבה של פולנטה בצלחת תבשיל בינוני העליון עם מחצית הפטריות וכחמל. חזור על השכבות, ולאחר מכן לסיים עם שכבה של פולנטה. נקודה עם חמאה וגבינה עם שאר הגבינה.
מגניב ולאחסן עבור ארוחה איפור מראש, או לאפות לשרת.
אופים ב 375 מעלות F מטמפרטורת החדר עד חום, מבעבע וחם דרך, כ 50 דקות.