תבשיל פטריות עם Spaetzle עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, שמן קנולה, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: אספרגוס ונזיד פטריות, תבשיל פטריות מ ' מבושל, ו תבשיל פטריות חומוס.
הוראות
1
שקול או כף קלה 5 אונקיות קמח לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין. לנפות יחד קמח 1/4 כפית מלח.
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול. להחזיק מסננת עם חורים גדולים (בערך 1/4 אינץ ' בקוטר) על מים רותחים; כפית על 1/2 כוס בצק לתוך מסננת. הקש בצק דרך חורים עם מרית גומי (טיפות תיצור spaetzle); להגדיר מסננת בצד. מבשלים 3 דקות או עד שנעשה (spaetzle יעלה אל פני השטח).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הסר בכפית מחוררת; לנקז במסננת (spaetzle ידבק למגבת נייר). חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
שלב פטריות פורצ ' יני ו 1/2 כוס מים רותחים בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.