קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל פיצה

תבשיל פיצה
אם יש לך גבינת מוצרלה, נקניק פפרוני, בשר בקר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: תבשיל פיצה, תבשיל פיצה, ו תבשיל פיצה.

הוראות

1
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה, חום את הבשר הטחון עם בצל, שום ופלפל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
בשר טחוןבשר טחון
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסננים עודף שומן. מערבבים את האטריות, פפרוני, רוטב פיצה וחלב, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
פפרוניפפרוני
פסטהפסטה
חלבחלב
5
יוצקים את התערובת לתוך צלחת תבשיל 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות, העליון עם הגבינה, ואז אופים במשך 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.