תבשיל פיצה פפרוני בקר טחון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פלפל, בשר טחון, פפרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל פיצה פפרוני, תבשיל פיצה פפרוני, ו תבשיל פיצה פפרוני Paleo.
הוראות
1
הגדר תנור ל 400 מעלות.גריז אפייה 13 x 9 אינץ dish.In מחבת גדולה לבשל בשר טחון עם בצל, שום ופלפל ירוק עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז שומן.
מוסיפים 3 כפות (או יותר) גבינת פרמזן מגוררת; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת
3
מוסיפים רוטב פיצה, פפרוני קצוץ, תיבול עשבי תיבול ופטריות; מערבבים כדי לשלב ולהביא לרתיחה במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.בינתיים בקערה אחרת לשלב חלב, שמן וביצים; לנצח במשך 2 דקות עם מיקסר חשמלי.מערבבים בקמח, מלח קאיין; לערבב לשלב; להפריש.כפית את תערובת בשר טחון לתוך צלחת אפייה מוכנה.