תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל רכיכה האביב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2614 קלוריות, 241 גר' של חלבון, ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %90 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 10 אוהדים. אם יש לך כרוב, עגבניות משומר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: תבשיל רכיכות Provençale, תבשיל רכיכות של האי הטוסקני, ו תבשיל כבש אביבי.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את pancetta, לכסות, ומבשלים עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הפנצ ' טה לצלחת נייר מצופה מגבת, משאיר את השומן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הבצל לסיר ומבשלים עד רך, כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיף את השום, פלפל אדום, וכרוב, עונה לטעום עם מלח ופלפל, ומבשלים עוד 10 דקות, ערבוב והופך כמו כרוב על הקרקעית מבשל למטה. להגביר את החום גבוה, להוסיף את היין, ומבשלים במשך 2 דקות. השתמש בידיים שלך כדי לשבור את העגבניות לחתיכות קטנות ולהוסיף אותם, יחד עם המיצים שלהם, ואת מיץ צדפות, מלאי, ו pancetta לסיר. מנמיכים את החום בינוני ומבשלים את התבשיל, מכוסה חלקית, עד הקייל רך והעגבניות מתחילות להישבר, כ -30 דקות. (אתה יכול להוסיף קצת מים, אם יותר מדי מתאדה.) מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כרוב
תבשיל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את הצדפות והמולים לסיר ומבשלים, מכוסים היטב, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את הדגים והשרימפס, אם באמצעות, ערבוב אותם לתוך המרק, ומבשלים, מכוסה, עד הדג מבושל וכל רכיכות נפתחו, עוד 5 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מגישים חם צנרת בקערות, זרועים פטרוזיליה. (להשליך כל צדפות או מולים שלא ייפתחו.)
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות