קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל פירות ים אביבי

תבשיל פירות ים אביבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל רכיכה האביב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2614 קלוריות, 241 גר' של חלבון, ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %90 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 10 אוהדים. אם יש לך כרוב, עגבניות משומר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: תבשיל רכיכות Provençale, תבשיל רכיכות של האי הטוסקני, ו תבשיל כבש אביבי.

הוראות

1
מחממים סיר מרק גדול ועמוק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את pancetta, לכסות, ומבשלים עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הפנצ ' טה לצלחת נייר מצופה מגבת, משאיר את השומן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הבצל לסיר ומבשלים עד רך, כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיף את השום, פלפל אדום, וכרוב, עונה לטעום עם מלח ופלפל, ומבשלים עוד 10 דקות, ערבוב והופך כמו כרוב על הקרקעית מבשל למטה. להגביר את החום גבוה, להוסיף את היין, ומבשלים במשך 2 דקות. השתמש בידיים שלך כדי לשבור את העגבניות לחתיכות קטנות ולהוסיף אותם, יחד עם המיצים שלהם, ואת מיץ צדפות, מלאי, ו pancetta לסיר. מנמיכים את החום בינוני ומבשלים את התבשיל, מכוסה חלקית, עד הקייל רך והעגבניות מתחילות להישבר, כ -30 דקות. (אתה יכול להוסיף קצת מים, אם יותר מדי מתאדה.) מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כרובכרוב
תבשילתבשיל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את הצדפות והמולים לסיר ומבשלים, מכוסים היטב, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את הדגים והשרימפס, אם באמצעות, ערבוב אותם לתוך המרק, ומבשלים, מכוסה, עד הדג מבושל וכל רכיכות נפתחו, עוד 5 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מגישים חם צנרת בקערות, זרועים פטרוזיליה. (להשליך כל צדפות או מולים שלא ייפתחו.)
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

מרכיבים

11 קילו קישואים,3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שלמות קלופיםעגבניות שלמות קלופים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצה דקפטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצה דק3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה הליבוט, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץ ' (5 כוסות)פילה הליבוט, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץ ' (5 כוסות)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קייל, נבקע ופרוס לתוך סרטים עבים 1/4 אינץקייל, נבקע ופרוס לתוך סרטים עבים 1/4 אינץ340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות מנילה, נקי ומקורצףצדפות מנילה, נקי ומקורצף340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מולים, שפשף נקי debearded במידת הצורך (להשליך כל אלה שבורים או לא לסגור)מולים, שפשף נקי debearded במידת הצורך (להשליך כל אלה שבורים או לא לסגור)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pancetta, לחתוך לקוביות 1/4 אינץpancetta, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(על 12) שרימפס גדול במיוחד, deveined(על 12) שרימפס גדול במיוחד, deveined1בצל צהוב, חצוי פרוס דקבצל צהוב, חצוי פרוס דק