לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל פירות ים ים תיכוניים. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.69 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 238 קלוריות. אם יש לכם קליפת לימון, מיונז, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו גריל פירות ים ים תיכוני עם סקורדליה, ים תיכוני בגריל פירות ים וירקות מגש, ו תבשיל פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים 1/2 כפית שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיפים את העגבניות, קליפת הלימון ופתיתי הפלפל; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4
מוסיפים את מיץ צדפות, יין או מיץ צדפות נוספות, רסק עגבניות ומלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהם מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הדג, שרימפס, צדפות ופטרוזיליה. מכסים ומבשלים 8-10 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג, השרימפס הופכים ורודים והצדפות אטומות.