תבשיל פירות ים ים תיכוניים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל פירות ים ים תיכוניים. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.69 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 238 קלוריות. אם יש לכם קליפת לימון, מיונז, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו גריל פירות ים ים תיכוני עם סקורדליה, ים תיכוני בגריל פירות ים וירקות מגש, ו תבשיל פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים 1/2 כפית שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את העגבניות, קליפת הלימון ופתיתי הפלפל; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים את מיץ צדפות, יין או מיץ צדפות נוספות, רסק עגבניות ומלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהם מחוממים.
מוסיפים את הדג, שרימפס, צדפות ופטרוזיליה. מכסים ומבשלים 8-10 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג, השרימפס הופכים ורודים והצדפות אטומות.
שלב מיונז ושום שנותר; בובה על כל מנה.