תבשיל פירות ים של חוף המפרץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 234 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, ציר ירקות, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו תבשיל פירות ים של חוף המפרץ, תבשיל פירות ים של חוף המפרץ, ו חוף מפרץ גמבו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מנירוסטה או מצופה אמייל על אש בינונית. מערבבים פנימה קמח קלוי, מערבבים היטב. מערבבים בצל ירוק. (הקמח ידבק לירקות.) ממשיכים לבשל, תוך ערבוב מתמיד, במשך 1 דקה או עד בצל לנבול.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
ירק
בצל
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הסלרי, הבמיה, העגבניות והציר המחומם, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, למשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
סלרי
מלאי
במיה
3
מערבבים שרימפס, צדפות ובשר סרטנים. מבשלים 3 דקות או עד שרימפס הופך ורוד צדפות מתחילים להתכרבל. מערבבים את השום.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
צדפות
שום
שרימפס
4
תן לעמוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
5
* להכנת קמח קלוי מורחים 3/4 כוס קמח לכל מטרה בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים בחום של 375 במשך 15 עד 20 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, או עד שהקמח בצבע בז ' בהיר (הוא יתכהה כאשר הוא מעורבב עם שומן). מגניב; מעבדים בבלנדר או במעבד מזון להסרת גושים. אחסן, בקירור, בכלי אטום עד שהוא מוכן לשימוש.