תבשיל פסטה איטלקי
תבשיל פסטה שעועית איטלקית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, רוטיני multigrain, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה מרהיב. נסו תבשיל פסטה איטלקי, Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו תבשיל שעועית לבנה איטלקי עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל ו-3 המרכיבים הבאים; מטבלים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים עגבניות ומרק. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
. באמצעות מזלג, לשבור חתיכות גדולות יותר של עגבניות.
מוסיפים פסטה; מכסים ומבשלים 12 דקות או עד שהפסטה נעשית.
מוסיפים שעועית ואת 4 המרכיבים הבאים; לכסות ולתת לעמוד 2 דקות או עד wilts תרד. מצקת לתוך קערות, העליון עם גבינת Asiago.