קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות16
ציון בריאות13
מגזין

תבשיל פסטה וכבש (Pastitsio)

תבשיל פסטה וכבש (Pastitsio)
פסטאן ותבשיל כבש (Pastitsio) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם חלב, קורנית sprigs, הקרקע allspice, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו תבשיל פסטיטסיו יווני, תבשיל אטריות יווניות (Pastitsio), ו פסטיטסיו יווני טעים {תבשיל בסגנון} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. להגביר את החום גבוה, ולאחר מכן מערבבים כבש ומבשלים, ערבוב מדי פעם לשבור את כל גושים עם מזלג, עד הבשר מתחיל חום, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
בינתיים, לנקז את שתי פחיות עגבניות, הזמנת מיץ, וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
יוצקים עודף שומן ממחבת, ולאחר מכן מערבבים עגבניות עם מיץ שלהם, טימין, תבלינים, ו 1 1/2 כפיות מלח. מבשלים על אש נמוכה, מכוסה חלקית, עד כמה נוזל התאדה אבל הרוטב עדיין לח, כ 40 דקות. להשליך קורנית.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לטאטא בקמח, ואז לבשל רביכה, לטאטא לעתים קרובות, עד הזהב חיוור, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
בינתיים, מחממים חלב בסיר בינוני כבד עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הוסף חלב לנתב בזרם, לטאטא כל הזמן עד חלקה מאוד. להביא רוטב לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא, ואז לבשל, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הסר מן החום ומערבבים אגוז מוסקט, גבינה, 1 כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
קל לנצח חלמונים בקערה. בהדרגה לטאטא 2 כוסות בשמל, ואז לטאטא תערובת חלמון לתוך הנותרים béchamel ב סיר. מכסים עם סיבוב של נייר שעווה חמאה (בצד חמאה למטה).
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. מבשלים זיטי בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים פסטה, ולאחר מכן להעביר קערה גדולה ומערבבים 1 כוס בשמל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מסדרים שליש פסטה לאורך בשכבה 1 במחבת אפייה גדולה (17 על 11 אינץ') (בערך 2 אינץ ' עמוק).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מוסיפים חצי מרוטב הבשר (כ-3 כוסות) לתבנית האפייה, ומתפשטים באופן שווה על פני פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
הפוך שכבה נוספת של פסטה העליון עם רוטב בשר שנותר, ולאחר מכן לארגן פסטה שנותרה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מורחים בשמל שנותר (כ-6 כוסות) באופן שווה מעל השכבה העליונה של הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
מערבבים יחד פירורי לחם וגבינה ומפזרים באופן שווה על גבי pastitsio.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
אופים עד פירורים הם חום זהוב ורוטב מבעבע, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
* רוטב בשר יכול להתבצע 2 ימים לפני הרכבת pastitsio ו צונן (מכוסה פעם מגניב). להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש pastitsio. * Pastitsio יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב). לחמם בתנור 177°, מכוסה, עד מחומם דרך, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן