תבשיל פסטה וכבש (Pastitsio)
פסטאן ותבשיל כבש (Pastitsio) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם חלב, קורנית sprigs, הקרקע allspice, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו תבשיל פסטיטסיו יווני, תבשיל אטריות יווניות (Pastitsio), ו פסטיטסיו יווני טעים {תבשיל בסגנון} (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, כ 7 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. להגביר את החום גבוה, ולאחר מכן מערבבים כבש ומבשלים, ערבוב מדי פעם לשבור את כל גושים עם מזלג, עד הבשר מתחיל חום, על 15 דקות.
בינתיים, לנקז את שתי פחיות עגבניות, הזמנת מיץ, וקוצצים.
יוצקים עודף שומן ממחבת, ולאחר מכן מערבבים עגבניות עם מיץ שלהם, טימין, תבלינים, ו 1 1/2 כפיות מלח. מבשלים על אש נמוכה, מכוסה חלקית, עד כמה נוזל התאדה אבל הרוטב עדיין לח, כ 40 דקות. להשליך קורנית.
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
לטאטא בקמח, ואז לבשל רביכה, לטאטא לעתים קרובות, עד הזהב חיוור, על 6 דקות.
בינתיים, מחממים חלב בסיר בינוני כבד עד כמעט לרתיחה.
הוסף חלב לנתב בזרם, לטאטא כל הזמן עד חלקה מאוד. להביא רוטב לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא, ואז לבשל, לטאטא, 1 דקה.
הסר מן החום ומערבבים אגוז מוסקט, גבינה, 1 כף מלח.
קל לנצח חלמונים בקערה. בהדרגה לטאטא 2 כוסות בשמל, ואז לטאטא תערובת חלמון לתוך הנותרים béchamel ב סיר. מכסים עם סיבוב של נייר שעווה חמאה (בצד חמאה למטה).
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. מבשלים זיטי בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה.
מסננים פסטה, ולאחר מכן להעביר קערה גדולה ומערבבים 1 כוס בשמל.
מסדרים שליש פסטה לאורך בשכבה 1 במחבת אפייה גדולה (17 על 11 אינץ') (בערך 2 אינץ ' עמוק).
מוסיפים חצי מרוטב הבשר (כ-3 כוסות) לתבנית האפייה, ומתפשטים באופן שווה על פני פסטה.
הפוך שכבה נוספת של פסטה העליון עם רוטב בשר שנותר, ולאחר מכן לארגן פסטה שנותרה על גבי.
מורחים בשמל שנותר (כ-6 כוסות) באופן שווה מעל השכבה העליונה של הפסטה.
מערבבים יחד פירורי לחם וגבינה ומפזרים באופן שווה על גבי pastitsio.
אופים עד פירורים הם חום זהוב ורוטב מבעבע, כ 45 דקות.
* רוטב בשר יכול להתבצע 2 ימים לפני הרכבת pastitsio ו צונן (מכוסה פעם מגניב). להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש pastitsio. * Pastitsio יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב). לחמם בתנור 177°, מכוסה, עד מחומם דרך, כ 45 דקות.