תבשיל פסטה פפרוני אפוי
תבשיל פסטה פפרוני אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 552 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם רוטב עגבניות ובזיליקום, פסטה rotini, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו נקניק אפוי פפרוני פנה תבשיל פסטה, תבשיל פסטה אפוי, ו תבשיל פסטה פרימוורה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה, לבשל בשר עם בצל עד בקר הוא חום.
מערבבים תערובת בשר עם רוטב, פפרוני ופסטה מבושלת ויוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. למעלה עם מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, עד גבינה מותכת וזהב.