תבשיל צ'ילי עם לחם תירס
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו סלסה עבה, גבינת צ'דר, שעועית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. וזה מרהיב. מתכונים דומים: לחם תירס-תבשיל צ'ילי, תבשיל צ'ילי ולחם תירס, ו תבשיל צ'ילי עם לחם תירס.
הוראות
מחממים תנור ל 400 ° F. במחבת 12 אינץ', לבשל בשר טחון מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים סלסה, שעועית כליות, עגבניות, תירס, אבקת צ ' ילי וכמון. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מחומם היטב.
בינתיים, להכין לחם תירס לפי ההוראות של פאוץ', באמצעות חלב. הבלילה כפית לחם תירס סביב קצה חיצוני של ungreased 12x8 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית. תערובת בקר חם כפית למרכז. (תבשיל יהיה מלא.)
מפזרים גבינה; אופים 4 עד 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת ולחם תירס הוא חום זהוב עמוק.
מפזרים בצל ירוק רק לפני ההגשה.