תבשיל צבי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, תבשיל צבי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 320 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח, רוטב השחמה בבקבוק, שמן קנולן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה אהוב על 73 אוכלי אוכל וטבחים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 89% . הציון הזה יוצא מן הכלל. תבשיל צבי , קציץ בשר צבי עם רוטב ברביקיו אוכמניות וחשיש בטטה/דלעת באפלו , וסליידרס צבי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי. בשר חום.
מוסיפים בצל, שום, רוטב ווסטרשייר, עלה דפנה, אורגנו, מלח, פלפל ומים. מבשלים, מכוסה, 1-1/2 עד 2 שעות או עד שהבשר רך.
מוסיפים תפוחי אדמה וגזר. ממשיכים לבשל עד שהירקות רכים, כ-30-45 דקות.
מערבבים קמח ומים קרים; מערבבים לתבשיל. מבשלים ומערבבים עד שמסמיך ומבעבע.
מוסיפים רוטב השחמה אם רוצים.