תבשיל צלעות חזיר עם כופתאות תירס מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שום, חלב, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. נסו תבשיל צלעות חזיר עם כופתאות תירס מרווה, מרק עוף עם כופתאות מרווה תירס, ו תבשיל עוף בסיר קרוק עם כופתאות קמח תירס - 6 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מסדרים חתיכות חזיר שכבה אחת עמוק במחבת אפייה גדולה. צלייה, ערבוב לעתים קרובות, עד הבשר הוא השחמה, על 10 דקות.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
יוצקים ומשליכים את השומן.
4
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי או מחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים בצל; מבשלים ומערבבים עד הבצלים התרככו והפכו שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא ריחני אבל לא חום, 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מערבבים תפוחי אדמה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
7
יוצקים במים, בוליון בקר, גזר פרוס, אבקת צ ' ילי, אזובית, 1/2 כפית טימין, עלי דפנה, אגוז מוסקט, 1 כפית מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ואת הכיסוי. מבשלים עד הבשר וכל הירקות רכים, כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גב שומן חזיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מרז ' ורם
גב שומן חזיר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מוסיפים חלב בבת אחת, ערבוב רק עד התערובת מחזיקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
11
כאשר התבשיל מוכן, להסיר את עלי המפרץ. מביאים את התבשיל לרתיחה עדינה על אש בינונית-נמוכה. זרוק את הכופתאות על ידי כפות מעוגלות באופן שווה על פני השטח. מכסים את הסיר ומרתיחים במשך 12 דקות, עד הכופתאות מבושלות דרך. מצקת את הכופתאות לתוך קערות מרק העליון עם הרבה תבשיל.
צלעות חזיר עובד ממש טוב עם פינו נואר, שיראז, ו Zinfandel. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.