קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

תבשיל קייג'ון

תבשיל קייג'ון
אם יש לכם שיני שום, סלרי, תיבול קריאולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. נסו קטשופ קייג'ון, תבשיל בשר קייג'ון, ו תבשיל כרובית קייג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
נקניק מעושן מוקפץ במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 עד 4 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושןנקניק מעושן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים; מטגנים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים עגבניות ו-3 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה, ומערבבים באורז; מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד שנוזל נספג. מערבבים שרימפס; לבשל 3 עד 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל