אם יש לכם שיני שום, סלרי, תיבול קריאולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. נסו קטשופ קייג'ון, תבשיל בשר קייג'ון, ו תבשיל כרובית קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
נקניק מעושן מוקפץ במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 עד 4 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים; מטגנים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים עגבניות ו-3 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה, ומערבבים באורז; מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד שנוזל נספג. מערבבים שרימפס; לבשל 3 עד 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות אטלנטיס אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.