תבשיל קישואים
תבשיל קישואים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 66 גרם חלבון 246 גרם של שומן, וסך הכל 2836 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, קישואים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה מעולה. מתכונים דומים: תבשיל קישואים, תבשיל קישואים, ו תבשיל קישואים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס 9x13 תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מקום פרוס קישואים בסיר גדול.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להרתיח עד בקושי מכרז, על 2 דקות.
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים ומיונז עד חלקה. מערבבים בצל, גבינה ופלפל. מקפלים סקווש, ואז לשפוך תערובת לתוך תבנית אפייה מוכן.
מפזרים קרקרים כתושים, ולאחר מכן נקודה שווה עם חמאה חתוכה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, עד אמצע התבשיל אינו לח יותר, וקפיצים בחזרה כאשר נלחץ בעדינות.