תבשיל קציצה מבושל לאט
סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש תפוחי אדמה, גרגירי חמין בקר, תערובת מרק בצל וסלרי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 9 שעות ו -20 דקות. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל מבושל לאט, תבשיל ארנב מבושל לאט, ו תבשיל בקר מוכח מבושל איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה, הגזר, הבצל, הסלרי וקציצות ב -5 קילו. סיר איטי.
שלב את שאר החומרים; יוצקים מעל תערובת קציצות.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 9-10 שעות או עד שהירקות פריכים-רכים.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ראוול וסטיץ ' קברנה סוביניון עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![ראוול וסטיץ ' קברנה סוביניון]()
ראוול וסטיץ ' קברנה סוביניון