את המתכון של תבשיל קרם פטריות אפשר להכין בכ-40 דקות. תמורת 3.79$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1079 קלוריות, 48 גרם חלבון ו-55 גרם שומן. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, אגוז מוסקט, פטריות כפתורים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל עוף ופטריות שמנת עם רוזמרין ושמנת חמוצה, לאטקס פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות ו"שמנת עירית", ומרק קרם פטריות Balthazars, ללא שמנת.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור אטריות הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
יין לבן יבש, גלגל עין או, עוד ציר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
2
מחממים סיר רוטב בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, סיבוב אחד של המחבת, בערך 1 כף ו-2 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה, מוסיפים פנימה פטריות כפתורים קצוצות ומבשלים 5 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון
4
מפזרים פנימה כמה כפות קמח ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אמנטלר שוויצרית
5
מקציפים פנימה ציר עוף ומביאים לבעבוע ואז מערבבים פנימה את החלב המלא או השמנת. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים בעדינות. מתבלים את הרוטב באגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת
גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת
1 כוס חלב מלא או שמנת
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ואז בצלצלי שאלוט ופטריות. מבשלים את הפטריות 8 דקות עד לריכוך. מתבלים בטימין, מלח ופלפל ומזלפים את המחבת עם 1/3 כוס יין לבן יבש או מעט ציר. מנמיכים את האש לבינונית ונותנים לנוזל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
יין לבן יבש
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מחממים מראש את הפטם לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
בזמן שהפטריות מתבשלות, זורקים אטריות ביצים במים, ממליחים את המים ומבשלים אטריות אל דנטה, עם ביס בהן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מסננים את האטריות ומחזירים לסיר החם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מוסיפים את הרוטב לסיר וזורקים אטריות לציפוי ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מכסים קלות תבשיל בחמאה רכה ואז מעבירים קרם של אטריות פטריות לתבנית ומעלים ראגו פטריות יער וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
13
מניחים את התבשיל מתחת לפטם וממיסים ומבעבעים את הגבינה עד להזהבה בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
14
מקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט