קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל קרם פטריות

תבשיל קרם פטריות
את המתכון של תבשיל קרם פטריות אפשר להכין בכ-40 דקות. תמורת 3.79$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1079 קלוריות, 48 גרם חלבון ו-55 גרם שומן. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, אגוז מוסקט, פטריות כפתורים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל עוף ופטריות שמנת עם רוזמרין ושמנת חמוצה, לאטקס פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות ו"שמנת עירית", ומרק קרם פטריות Balthazars, ללא שמנת.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור אטריות הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
יין לבן יבש, גלגל עין או, עוד ציריין לבן יבש, גלגל עין או, עוד ציר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
2
מחממים סיר רוטב בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דקפטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, סיבוב אחד של המחבת, בערך 1 כף ו-2 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה, מוסיפים פנימה פטריות כפתורים קצוצות ומבשלים 5 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דקפטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דקטימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון
4
מפזרים פנימה כמה כפות קמח ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אמנטלר שוויצריתגבינת אמנטלר שוויצרית
5
מקציפים פנימה ציר עוף ומביאים לבעבוע ואז מערבבים פנימה את החלב המלא או השמנת. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים בעדינות. מתבלים את הרוטב באגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת3/4 פאונד גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת
גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררתגבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ואז בצלצלי שאלוט ופטריות. מבשלים את הפטריות 8 דקות עד לריכוך. מתבלים בטימין, מלח ופלפל ומזלפים את המחבת עם 1/3 כוס יין לבן יבש או מעט ציר. מנמיכים את האש לבינונית ונותנים לנוזל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
יין לבן יבשיין לבן יבש
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מחממים מראש את הפטם לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
בזמן שהפטריות מתבשלות, זורקים אטריות ביצים במים, ממליחים את המים ומבשלים אטריות אל דנטה, עם ביס בהן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מסננים את האטריות ומחזירים לסיר החם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מוסיפים את הרוטב לסיר וזורקים אטריות לציפוי ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מכסים קלות תבשיל בחמאה רכה ואז מעבירים קרם של אטריות פטריות לתבנית ומעלים ראגו פטריות יער וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
13
מניחים את התבשיל מתחת לפטם וממיסים ומבעבעים את הגבינה עד להזהבה בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
14
מקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט

מרכיבים

2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו4ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאהחמאה12button mushrooms, brushed off with damp towel and choppedbutton mushrooms, brushed off with damp towel and chopped12button mushrooms, brushed off with damp towel and choppedbutton mushrooms, brushed off with damp towel and chopped2406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן3(חוֹרֶף)chives, 12 to 15 blades, choppedchives, 12 to 15 blades, chopped806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקdry white wine, eyeball it or, more stockdry white wine, eyeball it or, more stock2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)fresh mixed wild mushrooms, shitakes, oyster, woodear, your pick, stems trimmed and caps thinly slicedfresh mixed wild mushrooms, shitakes, oyster, woodear, your pick, stems trimmed and caps thinly sliced227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)fresh mixed wild mushrooms, shitakes, oyster, woodear, your pick, stems trimmed and caps thinly slicedfresh mixed wild mushrooms, shitakes, oyster, woodear, your pick, stems trimmed and caps thinly sliced1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)fresh thyme, 4 sprigs, finely choppedfresh thyme, 4 sprigs, finely chopped0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט, מגורד טרי או קרקעאגוז מוסקט, מגורד טרי או קרקע1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבתשמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבת2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת2כובעי פטריות פורטובלו, חצוי דק פרוסכובעי פטריות פורטובלו, חצוי דק פרוס4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל1שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)Gruyere or Swiss Emmentaler cheese, shreddedGruyere or Swiss Emmentaler cheese, shredded2446 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא או שמנתחלב מלא או שמנת454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות ביצים רחבות במיוחדאטריות ביצים רחבות במיוחד