תבשיל רביולי
תבשיל רביולי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -30 היו אומרים שהוא הגיע למקום. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רביולי גבינה, גבינת קוטג', גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. נסו תבשיל רביולי, תבשיל רביולי נקניק, ו תבשיל רביולי איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים 1/2 כוס רוטב ספגטי ב -13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
שכבה עם מחצית מהרביולי, 1-1 / 4 כוסות רוטב, 1 כוס גבינת קוטג ' ו -2 כוסות גבינת מוצרלה. חזור על שכבות.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 מעלות במשך 30-40 דקות או עד מבעבע.
בואו לעמוד 5-10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -46 דולר לבקבוק.
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וגימור ארוך ועסיסי. יופי מבציר נהדר.