תבשיל רוטב העוף של דודה ג'ול
תבשיל רוטב העוף של דודה ג'ול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 242 קלוריות. מתכון זה משמש 12. 1360 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חלב, מרק עוף, קרם מרוכז של מרק סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 74%, וזה די טוב. נסו תבשיל ספגטי העוף של דודה ליז, רוטב הסלט של דודה טריש, ו רוטב הסלט של דודה טריש עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים עוף בסיר גדול מלא במים מומלחים קלות. מביאים לרתיחה; מרתיחים כ - 30 דקות, או עד שהעוף מבושל (המיצים מתבהרים).
מוציאים עוף מהמחבת, שומרים מרק.
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס ומניחים בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית מערבבים יחד קרם מרק עוף ושמנת מרק סלרי. ממלאים מרק ריק אחד עם חלב, ומערבבים חלב עם מרקים.
יוצקים תערובת על עוף. בקערה קטנה לשלב מלית מרק; מערבבים יחד תערובת כף מעל תבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות.