קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה

תבשיל שעועית ירוקה
זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם פקאן, גבינת פרמזן, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים וחצי בצל מטוגן צרפתי; תערובת כפית לתוך משומן קל 4-qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן צרפתיבצל מטוגן צרפתי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
לכסות ולבשל על 4 1/2 שעות נמוכות או עד מבעבע.
3
אגוזי פקאן מחממים ומחצית הבצלים המטוגנים הנותרים במחבת קטנה ולא דביקה על אש בינונית-נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 1 עד 2 דקות או עד קלוי וריחני; מפזרים על תבשיל ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן צרפתיבצל מטוגן צרפתי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה