זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם פקאן, גבינת פרמזן, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים וחצי בצל מטוגן צרפתי; תערובת כפית לתוך משומן קל 4-qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן צרפתי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
לכסות ולבשל על 4 1/2 שעות נמוכות או עד מבעבע.
3
אגוזי פקאן מחממים ומחצית הבצלים המטוגנים הנותרים במחבת קטנה ולא דביקה על אש בינונית-נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 1 עד 2 דקות או עד קלוי וריחני; מפזרים על תבשיל ממש לפני ההגשה.