תבשיל שעועית ירוקה וכליות (גורמה סבזי) מהמטבח הפרסי החדש
תבשיל שעועית ירוקה שעועית (Ghormeh Sabzi) מ ' המטבח הפרסי החדש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-83 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תרד, שמן זית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות מתכונים דומים: תבשיל פרסי-גורמה סבזי, שעועית ותבשיל בטטה, ו תבשיל שעועית ניגרית עם רוטב בוטנים.
הוראות
מסננים את טופו ולחתוך אותו ללוחות 1 אינץ ' עבה. להקפיא עד מוצק, על 6 שעות, ואז להפשיר במקרר לילה. לסחוט את פרוסות טופו כדי להסיר עודף מים.
מחממים את התנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם מחצלת אפייה nonstick.
בקערה בינונית, לטאטא יחד 2 כפות של שמן גפן, 1 כפית מלח, כמה טחנות פלפל, ואת כורכום.
מוסיפים את הטופו וזורקים כדי לצפות אותו בתיבול.
מורחים את הטופו על תבנית האפייה ואופים במשך 50 דקות, מרפרף לוחות פעם אחת באמצע. הטופו צריך להיות זהוב וקפיץ.
בעוד טופו אופה, caramelize בצל.
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה ומוסיפים את 3 כפות שמן זרעי הגפן הנותרים, ואחריו את הבצל. בראון את הבצל במשך 10 דקות, עד שהוא מתחיל להחשיך, ואז לבשל לאט על אש נמוכה במשך כ 30 דקות, עד שהוא חום כהה כמחצית נפח המקורי שלה.
מוסיפים את השום, השעועית, הטופו והמלאי ומביאים לרתיחה; ואז מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסים חלקית, במשך 30 דקות.
מוסיף את התרד בחבילות גדולות, מוסיף יותר כמו כל wilts אצווה, ולאחר מכן מערבבים את עשבי תיבול ובצל ירוק. לנקב את הלימונים ולהוסיף אותם לנזיד יחד עם מי השריית שלהם. מבשלים במשך 20 דקות. עשבי תיבול צריך להיות רך אבל עדיין ירוק בהיר. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. כבה את החימום ותן לתבשיל לנוח במשך 15 דקות.
טפטוף בשמן זית כתית מעולה ומגישים.
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים 1 כף שמן זרעי ענבים למחבת. מלח קל 2 קילו חזה עוף חסר עור ורגליים.
הוסף את העוף למחבת ולצרוב במשך 6 עד 7 דקות לכל צד, עד השחמה היטב, ולאחר מכן להעביר צלחת.
מוסיפים את העוף לנזיד יחד עם השעועית