קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה טרייה

תבשיל שעועית ירוקה טרייה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו תבשיל שעועית ירוקה טרייה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 513 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם עמילן תירס, שמנת, שעועית ירוקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל שעועית ירוקה טרייה, תבשיל שעועית ירוקה טרייה, ו תבשיל שעועית ירוקה טרייה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית אפייה של 1 1/2 ליטר בתרסיס טפלון.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מרתיחים את השעועית הירוקה במרק העוף כ -20 דקות, ואז מסננים, שומרים 1 1/2 כוסות מרק העוף.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
4
בינתיים מערבבים יחד את פירורי הלחם, הפרמזן ו -2 כפיות השמן בקערה קטנה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פרמזןפרמזן
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את יתרת 1 כף השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
קולים את הבצל עד לשקיפות, 2 עד 3 דקות, ואז מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
7
מסירים מהאש.
8
יוצקים את מרק העוף השמור 1 1/2 כוסות חזרה לסיר את השעועית הירוקה המבושלת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוסיפים את השעועית הירוקה למחבת עם הפטריות והבצל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
פטריותפטריות
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
בזמן שזה מגיע לרתיחה, שלבו את עמילן התירס ו -1 / 4 כוס מים בקערה קטנה ליצירת תרחיף. שופכים לאט את התרחיף למרק הרותח, תוך הקצפה מתמדת כשהוא מסמיך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מרקמרק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
11
יוצקים את התערובת המעובה על השעועית הירוקה ומוסיפים את השמנת החמוצה, תיבול הבית והמלח. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תיבולתיבול
מלחמלח
12
יוצקים לתבנית האפייה ומפזרים את תערובת הפנקו והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פאנקו.פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים עד שהתבשיל חם, כ -10 דקות, ואז צולים עד שתוספת פירורי הלחם משחימה מעט, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
מערבבים יחד את המלח, אבקת השום והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פלפלפלפל
מלחמלח