תבשיל שעועית ירוקה טרייה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו תבשיל שעועית ירוקה טרייה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 513 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם עמילן תירס, שמנת, שעועית ירוקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל שעועית ירוקה טרייה, תבשיל שעועית ירוקה טרייה, ו תבשיל שעועית ירוקה טרייה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית אפייה של 1 1/2 ליטר בתרסיס טפלון.
מרתיחים את השעועית הירוקה במרק העוף כ -20 דקות, ואז מסננים, שומרים 1 1/2 כוסות מרק העוף.
בינתיים מערבבים יחד את פירורי הלחם, הפרמזן ו -2 כפיות השמן בקערה קטנה. הניחו בצד.
מחממים את יתרת 1 כף השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
קולים את הבצל עד לשקיפות, 2 עד 3 דקות, ואז מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל עוד 3 עד 4 דקות.
יוצקים את מרק העוף השמור 1 1/2 כוסות חזרה לסיר את השעועית הירוקה המבושלת ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השעועית הירוקה למחבת עם הפטריות והבצל.
בזמן שזה מגיע לרתיחה, שלבו את עמילן התירס ו -1 / 4 כוס מים בקערה קטנה ליצירת תרחיף. שופכים לאט את התרחיף למרק הרותח, תוך הקצפה מתמדת כשהוא מסמיך, כ -2 דקות.
יוצקים את התערובת המעובה על השעועית הירוקה ומוסיפים את השמנת החמוצה, תיבול הבית והמלח. מערבבים היטב.
יוצקים לתבנית האפייה ומפזרים את תערובת הפנקו והגבינה.
אופים עד שהתבשיל חם, כ -10 דקות, ואז צולים עד שתוספת פירורי הלחם משחימה מעט, 1 עד 2 דקות.
מערבבים יחד את המלח, אבקת השום והפלפל.