תבשיל שעועית ירוקה עם שאלוט פריך
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך פטריות כפתור, שמן זית, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו תבשיל שעועית ירוקה עם שאלוט פריך, תבשיל שעועית ירוקה מורשת עם שאלוט פריכים, ו תבשיל שעועית ירוקה תוצרת בית עם שאלוט פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד אבל לא מעשן.
מוסיפים 1/4 שאלוט כוס ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב פריך, על 2 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. חזור עם שאר שאלוט, בישול 1/4 כוס בכל פעם. שמור את השמן במחבת.
מניחים את השעועית הירוקה בסל קיטור מצויד מעל סיר מים רותחים. מכסים ואדים עד ירוק בהיר ועדיין פריך, על 3 דקות.
חום 1 כף של שמן שאלוט שמורות במחבת גדולה, עמוקה nonstick מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל פטריות הוא התאדה והם מתחילים חום, כ 12 דקות.
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מעבירים את תערובת הפטרייה לקערה.
לטאטא יחד את החלב והקמח עד הקמח הוא מומס.
מוסיפים את התערובת למחבת, מקציפים כל הזמן, מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, 10 עד 15 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את השעועית הירוקה, תערובת פטריות, 1/3 כוס גבינת פרמזן, הפטרוזיליה, אגוז מוסקט, 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מעיל צלחת אפייה 2 ליטר עם ספריי בישול. כפית את תערובת שעועית ירוקה לתוך המנה מוכנה ומפזרים את החלק העליון עם שאלוט פריך ואת הנותרים 2 כפות גבינה.
אופים עד הזהב על גבי מבעבע, על 20 דקות.