תבשיל שעועית פינטו
תבשיל שעועית פינטו עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 220 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, עגבניות משומרות, בצל ושיני שום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 86%. צ'יפוטלה פינטו שעועית תבשיל, פינטו שעועית & תבשיל נקניק אנדוי, ו סייטן מעושן, שעועית פינטו ותבשיל הומיני דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מיין שעועית ושטוף במים קרים.
מניחים את השעועית בסיר גדול; מוסיפים מים לכיסוי של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מרתיחים במשך 2 דקות.
מסירים מהאש; לכסות ולתת לעמוד במשך שעה 1.
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים. מחזירים שעועית למחבת; מוסיפים את המים הקרים, הגזר, השום, אבקת הצ ' ילי, המלח והקאיין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות או עד שהשעועית כמעט רכה.
במחבת טפלון מצופה בתרסיס בישול, הקפיצו את התירס, הבצל והפלפל הירוק עד שהם רכים.
מוסיפים לתערובת השעועית. מכסים ומבשלים 45 דקות.
מערבבים פנימה את העגבניות, החומץ והסוכר. מבשלים 5 דקות יותר או עד לחימום.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם אפשרויות נהדרות לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. לית קברנה סוביניון עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![לית קברנה סוביניון]()
לית קברנה סוביניון
זהו יין מורכב עם ניחוחות מפתים הניכרים מיד כשהוא נשפך מהבקבוק לכוס. בצבע ארגמן עמוק, היין מתפשט על פני החיך בשכבות של דובדבן, אוכמניות וקקאו.קברנה סוביניון זה מציג מבנה טאנין נחמד והיה משתלב מצוין עם בשרים על האש וגבינות קשות כמו פרמיג ' אנו ורומנו.