תבשיל תירס
אם יש לכם חמאה, תירס, צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו תירס מוקרם-תבשיל בסגנון ביתי זה הוא דרך טעימה לשרת תירס, תבשיל תירס, ו תבשיל תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את 2 פחיות התירס, תערובת מאפין תירס, שמנת חמוצה וחמאה מומסת.
יוצקים לתוך משומן 9 על ידי צלחת תבשיל 13 אינץ'.
אופים במשך 45 דקות, או עד חום זהוב.
הסר מהתנור ומעלה עם צ ' דר. חזור לתנור במשך 5 עד 10 דקות, או עד גבינה מותכת.
תן לעמוד לפחות 5 דקות ולאחר מכן לשרת חם.