תבשיל תפוחי אדמה Ii
תבשיל תפוחי אדמה Ii עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 518 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . לך לחנות ותביא קרם מרוכז של מרק פטריות, שמנת, כדורי תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. מתכונים דומים: בייקון צ'יזבורגר קרוק סיר תפוחי אדמה תבשיל טוט, תבשיל תפוחי אדמה (הידוע גם בשם תפוחי אדמה חמים), ו תבשיל בשר חזיר ותפוד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מסדרים תפוחי אדמה בתבנית אפייה מוכנה.
בקערת ערבוב, לשלב שמנת חמוצה, גבינה, ומרק פטריות.
יוצקים את התערובת על תפוחי אדמה מטוגנים.
מפזרים בצל על החלק העליון של התבשיל.
אופים בתנור 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 60 דקות.