תבשיל תפוחי אדמה אפוי
תבשיל תפוחי אדמה אפוי טעון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, מטבל גבינה, בצלים ירוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תבשיל תפוחי אדמה אפוי, טעונה פעמיים תבשיל תפוחי אדמה אפוי, ו תבשיל תפוחי אדמה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול.
מסדרים טריזים תפוחי אדמה בתבנית אפייה; אופים 10 עד 15 דקות או עד מופשר ומתחיל חום. למעלה עם חצי כל חזיר, בייקון, פלפל ובצל ירוק.
מפזרים בשר חזיר שנותר, בייקון ופלפל פעמון.
אופים 20 עד 30 דקות או עד מטבל גבינה נמס ותפוחי אדמה רכים. למעלה עם dollops של שמנת חמוצה בצל ירוק שנותר.