תבשיל תפוחי אדמה אפוי ברביקיו טעון
המתכון טעון ברביקיו תבשיל תפוחי אדמה אפוי מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 395 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם גבינת שמנת 3-פחות שומן, תפוחי אדמה, צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל תפוחי אדמה אפוי, תבשיל תפוחי אדמה אפוי, ו תבשיל תפוחי אדמה אפוי.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
ב מחבת 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני-גבוה 8 עד 10 דקות או עד פריך; לנקז על מגבות נייר, הזמנת 2 כפות טפטוף. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
בקערה גדולה למיקרוגל, מערבבים יחד פירה, שאריות בייקון שמורות, חלב, גבינת ג 'ק פלפל, גבינת שמנת, פלפל ו -2 כוסות של גבינת צ' דר. מיקרוגל נחשף על 4 דקות גבוהות. מערבבים שמנת חמוצה וצ ' ילי עד מעורבב היטב.
תערובת תפוחי אדמה כפית לתבנית אפייה.
מפזרים בייקון ונותר 1 כוס גבינת צ ' דר. חזיר כפית באופן שווה על גבינות.
רסס רוטב ברביקיו על חזיר.
אופים חשפו 45 דקות או עד מבעבע.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.