תבשיל תפוחי אדמה בקר ובצל
תבשיל תפוחי אדמה בקר ובצל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מרק פטריות, בשר טחון, תפוחי אדמה מטוגנים מבצל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בייקון צ'יזבורגר קרוק סיר תפוחי אדמה תבשיל טוט, תבשיל בקר מעוטר, ו תבשיל תפוחי אדמה (הידוע גם בשם תפוחי אדמה חמים).
הוראות
1 במחבת משומנת קלות 13x9 אינץ', לשבור את (גלם)המבורגר באופן שווה על תחתית המחבת.2 מפזרים קלות עם מלח ופלפל. בעדינות לדחוף את הבשר למחבת אבל לא ללחוץ חזק. אתה לא רוצה שזה יהיה קומפקטי ולצאת קשה.3 להפיץ באופן שווה עם מרק, לא מחורץ.4 למעלה באופן שווה עם תפוחי אדמה מטוגנים. יהיו לך רק כמה שנשארו.5
אופים בתנור 375º, חשופים, במשך 35 דקות.6 מגניב 5-10 דקות לפני ההגשה.7
תוספות:.8 בקר העליון עם 1 יכול שעועית ירוקה לחתוך צרפתית, סחוט. (אז למעלה עם מרק.).9 מרק העליון עם Sargento 4-תערובת גבינה מקסיקנית, מגורר, 2 כוסות (אז למעלה עם תפוחי אדמה tater).