תבשיל תפוחי אדמה גביני
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 60%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל תפוחי אדמה גביני, תבשיל תפוחי אדמה גביני, ו תבשיל תפוחי אדמה גביני.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא ביצים. מערבבים פנימה את תפוחי האדמה, הבצל, פירורי הלחם, המלח והפלפל.
יוצקים לתוך 1-קט משומן. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. למעלה עם גבינה ובייקון.
אופים 5-7 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.