תבשיל תפוחי אדמה וגרוייר
תבשיל תפוחי אדמה וגרוייר נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 195 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך פלפל, רוטב שמנת, גבינת gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו תבשיל אטריות תפוחי אדמה ואספרגוס, תבשיל תרד Gruyere, ו Chard, Onion & Gruyère Panade (תבשיל לחם) (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף דק לחתוך תפוחי אדמה.
להביא תפוחי אדמה, 1 כפית מלח, ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי; לבשל 8 עד 10 דקות.
הסר מהחום; לנקז ולהניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל קצוץ, ומטגנים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
שכבת מחצית תפוחי אדמה בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ 'או 2 (8 אינץ') כיכר מנות אפייה; מפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית. למעלה עם חצי בצל, גבינת גרוייר ורוטב שמנת. חזור על שכבות פעם אחת, מסתיים עם רוטב שמנת.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד חום זהוב.
* 1 (8-אונקיה) בלוק גבינה שוויצרית, מגורר, או 1 (8-אונקיה) בלוק גבינת צ ' דר לבנה חדה, מגורר, ניתן להחליף.