קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה ולארדון

תבשיל תפוחי אדמה ולארדון
תבשיל תפוחי אדמה ולארדון נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בייקון, מלח, תפוחי אדמה צהובים בשר כגון זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו בטטה וlardon חשיש, פריסה-סלט לרדון, ו פריזי לרדון עם ביצים שלוקות. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. אם אתה גם עושה צלי כתר של חזיר עם בצל ולחם-פירור מלית (עמוד 230), מדפים בתנור כבר יהיו בשליש התחתון והתחתון של התנור; אם לא, לשים מתלה תנור במצב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לקלף תפוחי אדמה, ואז חצי לאורכו (רבע אם גדול מאוד) לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץ ' עבה. תפוחי אדמה בלאנש ב 2 קבוצות בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים 5 דקות לכל אצווה (תפוחי אדמה לא יהיה מבושל לחלוטין דרך).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מעבירים תפוחי אדמה עם כף מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז במסננת ולהעביר לקערה גדולה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לבשל לארדונים במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד זהב חיוור, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף לארדונים ו 2 כפות שומן ממחבת לתפוחי אדמה, ולאחר מכן להוסיף טימין, שום, מלח ופלפל ולזרוק עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
העברת תערובת לתבנית אפייה רדודה משומנת 13 על ידי 9 אינץ ' (או לתבנית אפייה רדודה 3 ליטר אחרת) ונקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אופים תבשיל (ליד או מתחת לצלי הכתר, אם עושים, מתחיל 30 דקות לפני צלי נעשה), חשוף, 30 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 218°, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד העליון הוא זהב, על 15 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
תבשיל יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר, 30 דקות עד 1 שעה, לפני האפייה.