קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה ולארדון

תבשיל תפוחי אדמה ולארדון
תבשיל תפוחי אדמה ולארדון נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בייקון, מלח, תפוחי אדמה צהובים בשר כגון זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו בטטה וlardon חשיש, פריסה-סלט לרדון, ו פריזי לרדון עם ביצים שלוקות. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. אם אתה גם עושה צלי כתר של חזיר עם בצל ולחם-פירור מלית (עמוד 230), מדפים בתנור כבר יהיו בשליש התחתון והתחתון של התנור; אם לא, לשים מתלה תנור במצב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לקלף תפוחי אדמה, ואז חצי לאורכו (רבע אם גדול מאוד) לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץ ' עבה. תפוחי אדמה בלאנש ב 2 קבוצות בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים 5 דקות לכל אצווה (תפוחי אדמה לא יהיה מבושל לחלוטין דרך).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מעבירים תפוחי אדמה עם כף מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז במסננת ולהעביר לקערה גדולה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לבשל לארדונים במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד זהב חיוור, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף לארדונים ו 2 כפות שומן ממחבת לתפוחי אדמה, ולאחר מכן להוסיף טימין, שום, מלח ופלפל ולזרוק עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
העברת תערובת לתבנית אפייה רדודה משומנת 13 על ידי 9 אינץ ' (או לתבנית אפייה רדודה 3 ליטר אחרת) ונקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
אופים תבשיל (ליד או מתחת לצלי הכתר, אם עושים, מתחיל 30 דקות לפני צלי נעשה), חשוף, 30 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 218°, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד העליון הוא זהב, על 15 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
תבשיל יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר, 30 דקות עד 1 שעה, לפני האפייה.