תבשיל תפוחי אדמה עליון
תבשיל תפוחי אדמה הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 6 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 161 קלוריות . תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, בצל ירוק, אבקת שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע החורף שלך. זה עובד היטב בתור מזנון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Cranberry Supreme Jell-O , איטלקית Supreme Grilled Cheese ו- The Belgian Supreme Ice Cream .
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 10-15 דקות או עד לריכוך.
לְנַקֵז. קולפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות.
מערבבים בבלנדר או במעבד מזון את הגבינת הקוטג', השמנת החמוצה, החלב, הסוכר, המלח ואבקת השום; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה את תפוחי האדמה והבצל.
יוצקים לתוך 1-Qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30 דקות.
אופים 15 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.