תבשיל תפוחי אדמה של סאני
תבשיל תפוחי האדמה של סאני עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פלפל טחון, רוטב ווסטרשייר, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. נסו בייקון צ'יזבורגר קרוק סיר תפוחי אדמה תבשיל טוט, תבשיל תפוחי אדמה (הידוע גם בשם תפוחי אדמה חמים), ו תבשיל בשר חזיר ותפוד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
פורר את הבשר הטחון למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר הוא מתחיל לשחרר כמה מיצים, להוסיף את הבצל. העונה עם רוטב ווסטרשייר ופלפל. כאשר הבשר כמעט השחמה לחלוטין, להוסיף את הפטריות, לטגן אותם במשך כמה דקות.
מסננים את כל שומן עודף, ומערבבים את הקרם של מרק פטריות ותרד.
להעביר את תערובת הבשר לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. למעלה עם פרוסות גבינה שוויצרית. שים שכבה מסודרת של כדורי תפוחי האדמה למעלה.
אופים במשך 45 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, עד סיבובים תפוחי אדמה קלויים.