קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

תה קר תאילנדי

תה קר תאילנדי
המתכון תאילנדי אייס טאן מוכן בערך 2 שעות ו 10 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. אתה מקבל משקה שמגיש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 285 קלוריות. גשו לסופר וקנו שקיות תה, סוכר, חלב מרוכז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס תה, ו תה קר תאילנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, על אש בינונית, הביאו לרתיחה את תרמילי המים, הסוכר והכוכב.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את שקיות התה. אפשר תה תלול וקריר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. זרקו את תרמילי האניס הכוכבים ואת שקיות התה והקציפו פנימה את החלב המרוכז.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תהתה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים לתוך קנקן גדול לקרר לפחות 1 שעה, או עד מוכן לשרת.
1
יוצקים את התה ל -4 כוסות מלאות קרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
תהתה
2
מקשטים בעלי נענע טריים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

תאילנדי עובד ממש טוב עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות דה מורגנזון רזרב שנין בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -34 דולר לבקבוק.
שמורת דה מורגנזון שנין בלאן
שמורת דה מורגנזון שנין בלאן
דקדנטי זהוב עם גוונים ירוקים, שרדונה זה מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה מתובלת. עמוד שדרה של סיד ועשב לימון עם תווים פרחוניים של יערה ופרנגיפאני מגיחים על החיך. וניל חם ועשיר וניואנס שקדים שמנת מתעכבים על הסיום.